Oisterwijk Swingt drie dagen voluit

7 - 8 - 9 september 2012 | centrum Oisterwijk
Oisterwijk Swingt 2012 over:
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
hot news

Sponsor worden in 2013?

Meld u vandaag nog online aan als Hoofdsponsor, Sponsor of Vriend van Oisterwijk Swingt.
Lees verder

Talent on Stage

Oisterwijk Swingt zoekt nog steeds talent!
Lees verder

MOOS: Muziek, Ondernemers & Oisterwijk Swingt


In 2011 is MOOS opgericht: een netwerk van ondernemers en topmanagers met als primaire doel via een hoofdsponsorschap (financiële) continuïteit te bieden aan Oisterwijk Swingt. MOOS biedt Oisterwijk Swingt een solide basis doordat deelnemende ondernemers een geldbedrag betalen of een forse inspanning in natura leveren. Als tegenprestatie ontvangen zij alles wat een hoofdsponsorschap biedt (o.a. kaarten voor de besloten Sponsoravond) én drie interessante extra’s:

 

Betrokkenheid bij het Talent on Stage Program

Samen met het bestuur en de muziekcommissie van Oisterwijk Swingt heeft MOOS een Talent on Stage Program ontwikkeld wat voor het eerst van start gaat in 2012! Deelnemers in MOOS ondersteunen muzikale talenten op weg naar eerst het podium van Oisterwijk Swingt. En later op weg naar...

 

Social media

Deelnemers in MOOS zijn met hun bedrijf actief in de social media-berichtgeving rondom Oisterwijk Swingt. Ook bezoekers, restaurateurs, muzikanten etc. maken hiervan onderdeel uit.

 

Jaarlijkse feestavond

Deelnemers in MOOS komen één keer per jaar met hun partners en het bestuur van de Stichting Oisterwijk Swingt bij elkaar voor een feestelijke avond. Culinaire hoogstandjes, jong muzikaal talent en natuurlijk een swingende band. Deze feestelijk avond vormt de eerste blik op de plannen voor de aanstaande editie van Oisterwijk Swingt. Bekijk de foto’s

 

Deelnemen in MOOS?

Neem contact op met de voorzitter van de stichting Oisterwijk Swingt, Frans Jozef Tabbers of met Jack Hommel, van MOOS.

 

 

Fotoreportage


Op vrijdag 16 maart werden de MOOS-leden in de watten gelegd.

 

© fotografie: Rianne Vrijdag

 

Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit! Oisterwijk Swingt de pan uit!
hoofdsponsors